Køb billigt nu: Sylteglas & Vaniljestænger - klik her. Snart får vi et stort udvalg af glasartikler.
Køb billigt nu: Sylteglas & Vaniljestænger - klik her. Snart får vi et stort udvalg af glasartikler.

Produktkategorier til fermentering og syltning

Produktsamling: Fermentering og syltning

Fermentering og syltning

  • Den hurtige og nemme metode til at lave dine egne lækre syltede pickles. Vores foretrukne måde at lave til at bruge forsommerens saftige agurker på.

    [2024] Syltede pickles

    Den hurtige og nemme metode til at lave dine egne lækre syltede pickles. Vores foretrukne måde at lave til at bruge forsommerens saftige agurker på. Syltede pickles er en af de nemmeste syltemetoder. Vi anbefaler at sylte agurker på denne...

    Læs her

Fermentering og syltning af grøntsager

Fermentering og sylning af grøntsager. Opskrifter og produkter til fermentering og syltning i patentglas og henkogningsglas.

Henkogningsglas til fermentering

Fermentering og syltning er en af det absolut mest undervurderede metoder til at bruge havens råvarer. Mulighederne og kreativiten har ingen grænser, og vi kan kun anbefale at komme igang med fermentering. Henkogningsglas med patentlåg og patentprop er virkelig effektive til at konservere og tilføre smag.

Image with text

Hvad er fermentering? Fermentering beskytter fødevaren ved at mælkesyrebakterier naturligt nedbryder sukkeret til mælkesyre, som skaber et surt miljø og beskytter mod bakterier og forrådnelse.

Hvad er fermentering?

Fermentering er en gæringsproces, som konserverer fødevarer og samtidig tilfører en uovertruffen smag til maden. Mikroorganismer som mælkesyrebakterier forekommer naturligt i grøntsager. I fermentering omdanner disse mælkesyrebakterier anarobt (uden ilt) dette sukker til mælkesyre (lactic acid), som skaber et surt miljø og beskytter fødevaren mod forrådnelse og bakterier.