Køb billigt nu: Sylteglas & Vaniljestænger - klik her. Snart får vi et stort udvalg af glasartikler.
Køb billigt nu: Sylteglas & Vaniljestænger - klik her. Snart får vi et stort udvalg af glasartikler.

Plukselv steder i Hovedstaden

Find et plukselv sted tæt på dig med kortet herunder. Ved de enkelte plukselv steder, kan du se om du kan plukke jordbær, hindbær, blåbær, rabarber og pluk selv ærter. Tag selv kontakt til lokationen, fordi udvalget varierer henhover sæsonen.


Pluk selv steder i region Hovedstaden

Pluk selv jordbær, ærter, rabarber, blommer. Hos plukselv steder kan du selv plukke bær og frugt. Find et sted tæt på dig, så du selv kan plukke dine jordbær, ærter, æbler, blommer med mere!

Pluk selv bær, frugt og grønt

Et plukselv sted er en lokation eller et sæsonbetonet landbrug, som omlægger deres marker til lange række med bær, frugt og grøntsager, så besøgende selv kan komme og plukke. Det er en god oplevelse for børn, at komme ud og plukke jordbær, rabarber, blåbær, ærter m.m. med familien.

Medbring rigeligt med skåle, plukselv stedet vejer skålene, hvorefter I bliver anvist nogle rækker, hvor I kan plukke. Men husk at hold øje med sæsonerne, fordi de varierer meget afhængig af vejret.

Se oversigt med alle plukselv steder

Almindelige pluk selv bær

Pluk selv ærter & sukkerærter

Pluk selv ærter & sukkerærter har typisk sæson i juni og frem. Find et sted hvor du selv kan plukke ærter.

Pluk selv ærter og sukkerærter

Ærter er en meget almindelig pluk selv grøntsag, som er meget populær. Typisk er sæsonen for plukselv ærter i juni. Ærter skal høstes før de bliver grove og melede.

Pluk selv dine jordbær

Pluk selv jordbær hos et sted tæt på dig. Flair jordbær er en af de mest populære jordbær. Flair jordbær

Pluk selv jordbær

Pluk selv jordbær er en af de absolut mest populære pluk selv afgrøder. Find et plukselv sted med jordbær på Flavorking.dk.

Sæsonen for selv at plukke jordbær afhænger af jordbærsorten, rådfør dig hos plukselv stedet, så du ikke går forgæves. Men typisk starter jordbærsæsonen fra midten af juni til slut juli.

Vejlende sæsoner plukselv af bær, frugt og grøntsager

Sæsonen for pluk selv afhænger af hvilke bær og frugter, samt hvilken sort man ønsker. Steder som har pluk selv strækker sæsonen ved at plante forskellige sorter, hvormed man kan plukke selv i en længere periode.

Brancheforeningen Dansk Gartneri, som står for branchens fælles kommunikation og markedsføring. De har lavet hjemmesiden sæson.dk, hvor ud kan finde sæsonens frugt og grønt.

Vi anbefaler at holde øje med deres hjemmeside, som en god reference for udbuddet hos plukselv steder.