Hvordan kan du ellers gøre sådan et specielt øjeblik bedre end at give det lidt mere smag.
"Gennem denne artikel vil vi forsøge at guide dig i en rejse af forskellige og rige smag, du kan tilføje til din festlige måltidsdrink
1. SOLBÆR
Smag & karakter: mild som vin // kraftig solbærduft // ribbenssaft
Sæson: juli-august
Ingredienser
- 1 flaske klar Brøndum
- 100 g sukker
- 250 g modne solbær
Opskrift
Bland det hele og lad snapsen trække i et stort syltetøjsglas i mindst en måned. Tidspunktet for filtrering er ikke så vigtigt, da bærrene kan holde sig i lang tid, fordi de begynder at påvirke smagen negativt.
Server snapsen iskold til bjørne desserten eller tempereret til vildtretter, hvor du også kan bruge et skvæt i saucen.
Til en menu med mange serveringer fungerer en granit med solbærsnaps, sukker og æblejuice også fint som ganerens efter hovedretten
Tip
Du kan gemme solbærene snapsen er lavet på og lægge dem i marmeladen.
Det lille strejf af alkohol i bærrene løfter virkelig smagen af marmeladen.
Solbærsnaps er også god til vildtretter og desserter.