Køb billigt nu: Sylteglas & Vaniljestænger - klik her. Snart får vi et stort udvalg af glasartikler.
Køb billigt nu: Sylteglas & Vaniljestænger - klik her. Snart får vi et stort udvalg af glasartikler.

Vaniljeopskrifter

 • Hjemmelavet sukker med vanilje er meget nemt at lave. Du kan bruge dine afskårne vaniljestænger til at lave vaniljesukker, og dermed få mest muligt ud af dine vaniljestænger.

  Vaniljesukker hjemmelavet

  Hjemmelavet sukker med vanilje er meget nemt at lave. Du kan bruge dine afskårne vaniljestænger til at lave vaniljesukker, og dermed få mest muligt ud af dine vaniljestænger. Brug friske vaniljestænger eller de flækkede vaniljestænger, placer dem i en blender...

  Læs her
 • Vanilje Panna Cotta, er en lækker italiensk dessert, man kommer i et glas eller lille glasbæger. Køb vaniljestænger til din Panna Cotta hos Flavorking.dk

  [2024] Vanilje Panna Cotta

  Vanilje Panna Cotta, er en lækker italiensk dessert, man kommer i et glas eller lille glasbæger. Den er nem at lave, og minder om en slags budding, som kræver få ingredienser. Man kan komme flere forskellige typer af frugtgele på...

  Læs her
 • [2024] Vaniljekranse

  [2024] Vaniljekranse

  Vaniljekrans er en traditionel dansk småkage lavet af nogle få ingredienser, er super simpelt at lave, og er især populær op til jul.

  Læs her
 • [2024] Hjemmelavet vaniljeis

  [2024] Hjemmelavet vaniljeis

  En hjemmelavet vaniljeis behøver ikke at være så kompliceret at lave, selv uden en røremaskine kan man lave en lækker hjemmelavet vaniljeis. Det kaldes også en parfait, som betyder at den ikke skal røres i under indfrysningen.

  Læs her
 • Kammerjunker til koldskål

  [2024] Vaniljekammerjunker til koldskål

  Koldskål er oprindeligt en dansk opfindelse. Det er en vællingtype som kom frem i slutningen 1800-tallet, da kernemælk blev opfundet. Koldskålen er sidenhen blevet udviklet lidt på, og i dag kan man få rigtig lækker koldskål med citron og vanilje...

  Læs her
 • vaniljebudding med bær

  [2024] Vaniljebudding

  Vaniljebudding er en traditionel desert, som i den senere tid igen er blevet populær. Det er faktisk ikke svært at lave en god budding, som smager fantastisk når den serveres med lækre desertkirsebær.

  Læs her
 • Kagecreme med vanilje

  [2024] Kagecreme med vanilje

  Med en god kagecreme med vanilje får du det perfekte fundament til at lave en lang række lækre deserter. Vaniljecremen er fast og kan laves flere dage i forvejen, hvor den kan bruges som base for kaffe eller chokoladecreme.

  Læs her

Produktion af vaniljestænger i Madagaskar

Madagascar er verdens største producent af vanilje og vaniljestænger. Vores leverandør af vanilje skaber arbejdspladser, og produktionen og eksport af vaniljestænger er rygradden af Madagascars økonomi.

Vores producent af vaniljestænger

Madagaskar er verdens største producent af vanilje og vaniljestænger. Vores leverandør af vanilje skaber arbejdspladser. Produktionen og eksport af vaniljestænger er rygradden af Madagaskars økonomi.