[2024] Hindbær syltetøj
Den bedste hindbærsyltetøjopskrift. Hurtig og nemt helt uden konserveringsmidler.
Klementinsaft er meget populært i områder med klementiner, men ikke særlig populært i Danmark, fordi adgangen til klementiner begrænses til en tur i supermarkedet. Sæsonen for klementiner er fra efteråret og topper til jul, hvor man altså kan få en masse klementiner til billige penge i supermarkedet. Klementiner koldpresses industrielt i store maskiner, men man kan også koldpresse dem i håndholdte maskiner og mostpressere.
Men man kan også bruge vores saftkoger/frugtkoger til at afkoge og dampe saften fra klementinerne. Det er væsentligt nemmere og saften får en let bitter smag, som gør det ideelt til brug i drinks. Det hvide som findes inde i klementiner tilfører en bitter smag til saften, så hvis man ikke ønsker en bitter smag, fjernes det hvide før afkogning.
Den bedste hindbærsyltetøjopskrift. Hurtig og nemt helt uden konserveringsmidler.
Skriv en kommentar